Select the search type
 
  • Site
  • Web
Search
Sunday, January 19, 2020
en-USfr-FR

Vous etes ici:  > User Profile

My Profile

Profile Avatar
Beatris
Tulpanv 48
Fagersta, NA 737 93
Sweden
0223-5664901 https://eeveez.tumblr.com/
Skäggoljor kommer med olika dofter, allt från neutralt till starkt parfymerande. Mycket populär essentiell olja som du hittar i massor av organiska hudprodukter och liknande. Masserar in oljan i skägget och huden efter rakning, ansiktstvätt eller dusch. Missa heller inte skäggolja från Percy Nobleman, Uppercut Deluxe Beard Balm, skäggolja från Males Rock, skäggserum från Argador samt alla de olika skäggschampo som finns tillgängliga på marknaden.

Det är dessa oljor som ger skäggoljan sina egenskaper, den andra, bärande oljan är främst vårdande och återfuktande men mer om det senare. Använd pipetten för att droppa lite skäggolja och massera in från rot till topp. De oljorna är mycket bra för huden och skägget. Trots att vi hade svårt att hitta doften av candy tobacco" och istället blev rörande överens att denna skäggolja faktiskt har den där lite rökiga kokosdoften som den klassiska sololjan Hawaiian Tropic, tycker vi att den passar ovanligt bra i våra skägg.

STEG 2: Arbeta in oljan från botten av skägget för att återfukta huden, och för att mjukgöra & tämja bångstyriga strån och ge skägget lyster. Om du vill använda arganolja som för att vårda skägg och skäggbotten rekommenderar vi att du köper kallpressad icke-rostad olja. Det är inte konstigt att de flesta barberare rekommenderar att du använder produkten dagligen och de flesta skäggbärare har numera smellgood sverige i hemmet.

En annan hygienrelaterad detalj som kan vara svår att uppmärksamma för en själv är den doft som skägget avger. Nackdelen med att använda tvål, schampoo och balsam som inte är avsedda för just skägg är att de naturliga oljorna som produceras i hårsäckarna försvinner. Beard Oil med Broccoliolja ger ett välvårdat och friskt skägg, samtidigt som den tillför djupgående näring till skäggkit (teacup12.tumblr.com) huden beneath skägget.

Skäggoljan gör att du mycket lättare håller tovor borta och det är mycket lättare att få skägget att se enhetligt och välskött ut. Ska du ha någon typ av skäggfrisyr är det ett måste. Oavsett är den bra until både inventory och skägg, om man tvunget ska ha något i skägget, medvetet. Skäggoljans funktion är att tillföra fukt och näring until hy och skägg. Skäggoljan är utvecklad för att skapa en härlig och frisk känsla som varar hela dagen.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.


Copyright (c) 2020 Le Domaine des Mauves Terms Of Use Privacy Statement